ABOUT SAVVY

The full body recovery

SAVVY gelooft dat een fit lichaam tot de fundamentele basis behoort om je volle potentie na te leven. Sterker, slanker, soepeler en vrolijker zijn zorgt ervoor dat je in je (drukke) leven veel meer voor elkaar krijgt. Voeding en beweging vormen een symbiose in het bereiken van deze doelen.

Voor fitheid kiezen veel mensen om te sporten. Voor optimaal resultaat van het sporten heb je direct na het sporten koolhydraten vocht en eiwitten nodig. Mensen weten en willen hier aan voldoen, maar schiet er vaak bij in. SAVVY is er na het sporten, zonder bereidingstijd en gaat voor echt heerlijk en 100% natuurlijk product, een gezonde beloning voor goed gedrag.

SAVVY is een cold pressed juice met whey proteïne. Een verse sap van fruit, groente en specerijen zo bereid dat voedingswaardes behouden blijven, zonder toegevoegde rotzooi. Whey proteïne is een complete bron van snelle eiwitten die zorgen voor herstel en opbouw van de spieren.

De SAVVY Filosofie


SAVVY: Engels (ˈsævɪ) Zelfstandig naamwoord: met gezond verstand;
werkwoord : het begrijpen, snappen.

Savvy is begonnen uit de verbazing over het gebrek aan goede voeding bij sportclubs. Fit en gezond voelen wordt als nummer 1 reden genoemd om te sporten. Waarom wordt er bij sportaanbidders dan niets aangeboden die op deze behoefte inspeelt. Of het nou gaat om de kantine of de sportschool, je bent al snel overgeleverd aan mierzoete sportdrankjes met schreeuwende kleuren. De suikers vliegen je dan letterlijk om de oren. Aan de andere kant van het spectrum staan de eiwit- of proteine shakes. Goed voor spierherstel maar al die smaakstoffen.. Beide echt niet meer van deze tijd.

.